Az utánfutó elnevezés egy kicsit téves értelmezésű lehet ez esetben, hiszen itt tulajdonképpen ez az ami tolja a kerékpárt. Így akár a már meglévő kerékpárodat is motorossá lehet átmenetileg alakítani anélkül, hogy annak egységességét megbontanád (ha nem szoksz rá akkor később akár magad is hajthatod a bringát, az utánfutót otthon hagyva).

A benne rejlő 500W-os motor akár 30km/óra végsebességet is tud produkálni 15km-en keresztül. Ez persze erősen függ jópár tényezőtől, úgymint testsúlyod illetve plusz teher, na és a terepviszonyok sem elhanyagolandóak ez esetben.

A teljesen stabil és biztonságos működés mellett a sebességét egyszerű fojtószelep szabályozza. Üzembe helyezése nagyjából 10-12 percet vesz igénybe.

A dobozt nem teljesen tölti ki a meghajtó egység illetve az akkumulátor, így lehetőség van egy szatyornyi cucc bepakolására is, ezzel betöltve utánfutó mivoltát.

www.youtube.com/watch?v=PS5hSF2PnME

700$-os árával az ára hasonló az olcsóbb elektromos kerékpárokéhoz, de ár/érték aránya véleményem szerint még így is jobb. Nem árt azért ha van egy bringád is mielőtt ezt beszerzed.

Forrás: ridekick.com

Hasonló bejegyzések