A különböző kutatások szerint minden második nő elégedetlen az alakjával, de eleinte vár a csodára. A fogyókúráról a koplalás és a szenvedés jut eszükbe, úgyhogy csak az utolsó pillanatban állnak neki.

De mi lenne, ha azt mondanám, hogy enélkül is meg lehet szabadulni a kilóktól? Nézzük hogyan!

  1. Ha azt akarod, hogy meginduljanak a kilók, akkor fel kell gyorsítanod az anyagcserédet. Ennek az egyik alapja a gyakori evés, úgyhogy nyugodtan falatozhatsz három óránként is.
  2. A testünk hetven százaléka víz, úgyhogy a méregtelenítéshez csak többet kell fogyasztanod a megszokottnál. A víz eljuttatja a tápanyagokat a sejthez, és a méreganyagokat a veséig. A víz belülről tisztítja a testet, miközben az anyagcserét is felpörgeti, ezért a testi adottságainktól függően legalább 1,5 liter vizet meg kell innunk naponta.
  3. Ha fogyni akarsz, akkor fogyassz sok fehérjét. Az izmoknak fehérjére van szükségük, és ha nem adod meg nekik, akkor az izom eltűnik, ami kevesebb kalóriaégetéshez vezet. Ha valaki nem szeretne állati eredetű ételeket fogyasztani, akkor választhatja a szóját, és más, vegán megoldásokat.
  4. Elsőre nem tűnhet annyira fontosnak, de a minőségi alvás is hozzájárul a fogyáshoz. Az optimális órák száma hét és nyolc között van, és ha még az alvás előtti nassolásról is lemondunk, akkor még gyorsabban észrevesszük a változást.

  1. A stressz és az idegeskedés egyenlő az evéssel és a hízással. A beinduló hormonok raktározásra késztetik a testet, úgyhogy muszáj megnyugodnunk. Minél kevesebb negatív befolyás ér, annál könnyebben megküzdünk a felesleges kilókkal.
  2. Vigyél be jódot a szervezetedbe! Nem kell nagy dologra gondolni, a jódozott só ugyanúgy megteszi.
  3. Ha módodban áll, akkor hetente egyszer látogass el egy szaunába, ami fokozza a növekedési hormonok termelődését és ellazít.
  4. Az esztétikailag nagy tányér jóllakottság érzését kelti, azonban az adagok legyenek alacsony kalóriatartalmúak.
  5. Nassolás helyett jöhet a medvecukor és egy pohár papayalé.
  6. A rendszeres edzés és az izmok rengeteg kalóriát égetnek, úgyhogy ez a legjobb módja a fogyásnak.

Hasonló bejegyzések