Sok ember teljesen természetesnek veszi a luxust, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy magasabb fokra emelje. A technológia fejlődésével szinte mindenki keresi és kutatja a kényelmes és komfortos eszközöket vagy megoldásokat, még akkor is, ha ez egyet jelent a fényűzéssel.

Nem véletlen, hogy a legfurcsább megoldások meghökkentik az átlagembert, és sokak számára túlzásnak tűnnek. Ha azonban megszületik egy ötlet, akkor határ a csillagos ég, vagy épp az aktuális bankszámla. Az alábbi elképesztő jakuzzi megoldásokat a drspa.hu oldalon találtuk.

Mozi és jakuzzi

Németország az elsők között volt, akik vizes mozit hoztak létre. Ez a megoldás nem akármilyen, hiszen a résztvevők különböző jakuzzikból nézhetik a választott filmet, amihez melegvíz és hatalmas kivetítő jár. Münchenben, Frankfurtban és Berlinben is ki lehet próbálni az új mozizást, ami hatalmas népszerűségnek örvend.

A tulajdonosok szerint rengeteg turista akarja kipróbálni ezt a korántsem szokványos megoldást, ami megtérülő belépőket jelent. Az árak azonban senkinek nem veszik el a kedvét, így a hírek szerint még több ilyen fürdőző kialakítását tervezik.

Limuzin és jakuzzi

Amikor limuzint látunk, akkor az ember akaratlanul is utána fordul. Ezek a járgányok úgy élnek a köztudatban, hogy a luxust és az eleganciát képviselik. Azonban a sima autók helyett egyesek még többre vágynak, és nem félnek a drága átalakításoktól sem. 2011-ben egy csőrös kamiont alakítottak át limuzinná, ami egy utána guruló pótkocsit is kapott.

kép: drspa.hu

kép: drspa.hu

A tulajdonosa képes volt 2,5 millió amerikai dollárt kifizetni azért, hogy övé legyen a világ leghosszabb limuzinja. Kár lenne azonban azt hinni, hogy ez a legvagányabb ötlet, mivel már a 80-as években megalkották azt a limuzint, amibe saját jakuzzi is jár.

Vezetés és jakuzzi

A lakóautó hallatán a legtöbben azokra a tipikus megoldásokra gondolnak, amivel a közeli kempingben lehet leparkolni. Néhányan azonban nem érik be ezzel a megoldással, és feldobják pár extrával. Az egyik ilyen autó pár éve került forgalomba, aminek a különlegessége, hogy jakuzzit is tart a fedélzetén. Nincs más dolgunk, mint félreállni, majd kipihenhetjük a vezetés fáradalmait. Ha pedig belegondolunk, hogy valakinek van elég pénze a vásárlásra, akkor biztosak lehetünk benne, hogy saját sofőrt is tud fogadni, így akár a medence vizéből nézheti az elsuhanó tájat.

Úszó házak

A lakóautó után jöhetnek a lakóházak, amik leginkább egy nagy csónakhoz hasonlítanak, így egyszerre töltik be a ház és a hajó szerepét. Lehet bennük lakni, lehet őket bérelni, mindkettő felér a luxus élettel. A jól felszerelt házak teljesen komfortosak, és olyan változatuk is létezik, ami szaunával és jakuzzival van ellátva, hogy még tökéletesebb legyen a kikapcsolódás.

Vízen víz

Mi a legbosszantóbb a nyaralásokban? Ha a tó vize sokkal hidegebb a vártnál, és az ember 10 perc úszás után belefagy. Nem véletlen, hogy egy holland feltaláló megálmodta a vízen úszó medencéket, amikben mindenki kényelmesen ellazulhat. Ezek a furcsa csónakok fából készülnek, de műanyag borítást kapnak, a vizet pedig 38 fokon tartják. Ennek a legnagyobb előnye, hogy télen is ki lehet próbálni. A csónakhoz ráadásul motor is jár, így nem kell egy helyben lebegni, hanem egy kisebb hajókázás is belefér.

Hasonló bejegyzések