A kikelet színe: a zöld

A friss zöld szín maga az élet: az egészség, a kibontakozó tavasz jelképe. Árnyalataiban pompázó kiegészítőkkel új életet lehelhetsz a megfáradt környezetbe, megszokott vagy unalmassá vált élettereidbe. És hogy mi minden lehet az otthonodban zöld? Talán nem is gondolnád…

5 megoldás, amitől mai lesz egy régi ház

A történetünkben szereplő házaspár egy szép napon úgy döntött, hogy vidéki, százötven éves, tornácos házukból igényes, korszerű otthont teremt. Meghagyva a régi hangulatot és értékeket, felhasználtak minden olyan modern eszközt, ami megkönnyíti az életüket. Az egyszerű és ötletes megoldásokat most két profitól leshetjük el.

Egy mosolygó otthon története

Patinás, belvárosi épületen át jutunk Mercedes és Adrián udvarból nyíló lakásához, ahol mosolygós háziasszony várja érkezésünket a meglehetősen friss reggelen. Az ott töltött nap után megállapíthattuk: jókedve nemcsak rá, hanem üdítő otthonára is jellemző. S hogy miként mosolyoghat egy lakás? Úgy, hogy a benne élők szeretik, nagy gonddal és lelkesedéssel építgetik. Ettől aztán mindenki jól érzi magát benne, még mi, a látogatók is.

Színharmónia illatosan

Ha szálanként nézzük a szépséges tavaszi virágokat, biztos valamilyen romantikus kompozíciót képzelünk el belőlük. A króm- és üvegfelületek, formatervezett kiegészítők közegében mégis trendi látványt nyújt a csokor. Éppen ettől érdekes ez a feladat, hiszen várakozásodat felülmúló, izgalmas hatás lehet a végeredmény.

Forrás: otthon.com

Hasonló bejegyzések