A szalonna kétségtelenül a legtöbb férfi egyik kedvenc étele, különösen ha figyelembe vesszük “sokrétüségét”. Na de mi van ha nem csak a kajában van kedvünk találkozni vele, hanem szívesen vennénk ha a fogkrémnek is szalonna íze lenne. Többek között erre is van megoldás Archie Mcphee jóvoltából.

Szalonna ízű fogkrém

A fogmosás egy csík pirított baconnel elég bonyolult feladat. Ha túl keményre sütve próbálod eltörik ahogy mosod vele a fogad, ha túl puhára van sütve, esetleg nyers, nem lesz képes eltávolítani a lepedéket. Tehát ha itt az ideje, hogy fogat moss, hagyd meg a szalonna csíkokat a reggelihez, és próbáld ki ezt Szalonna fogkrémet. Ez a tökéletes megoldás, hogy a fogak és az íny egészséges legyen, míg a szádban a finom füstös bacon ízt érzed!
Az ára: 4,5$

Szalonna szagú illatosító

Ez a 10cm-es illatosító tökéletes módja annak, hogy magához vonzza a szalonnakedvelőket.
Akaszd ki a nappaliban és hirtelen mindenkinek ehetnékje támad egy bacon-ös szendvicsre.

Az ára: 2$

Bacon mint

Mindegyik cukorka íze, mint egy finom szelet pirított szalonna, mindössze egy csipetnyi menta ízzel, hogy ez az extra ütést! Talán furcsán hangzik, de ha egyszer megkóstolod látni fogod, hogy a menta és szalonna íze keverve egyszerűen mennyei.

Az ára: 2,5$

Bacon szappan

Milyen kellemes érzés lehet ha egy napsütéses vasárnap délelőtt, arra ébredsz, hogy a szalonna illat édes fuvallata csapja meg az orrodat a konyha, akarom mondani a fürdőszoba felől? Ez mostantól akár így is lehet ezzel a szappannal.

Az ára: 5,95$

Bacon szalonna mintájú tárca

Elsőre furcsának tűnhet, pedig ha csóró vagy attől még neked is zsíros fizetésed lehet ha ebben tartod. Karcsú, de tartalmas, legyen szó fém vagy papírpénzről de akár bankkártyákat is tárolhatsz benne.

Az ára: 11,95$

Szalonnás sebtapasz

A hús gyógyító ereje a kisebb vágások, horzsolások és karcolásokra hihetetlen erővel hat.

Az ára:  4,95$

Szalonnás fogselyem

10 fogorvosból 9 ajánlja a fogselyem használatát, én ajánlom, hogy szalonnából legyen! Most úgy tudsz javítani a szájhigiéniádon, hogy közben a csodálatos, ropogós sült szalonna ízét érzed a szádban.
Jó kiegészítője lehet a már említett szalonnás fogkrémnek.

Az ára: 4,95$

Ezek után van valami amit szalonnával nem lehet tökéletesíteni? A baconszalonna legyen veletek.

Forrás: mcphee.com

1 hozzászólás

  1. Sergio 2011.04.21. at 16:28

    Látom közben már a teljes kollekciót is meg lehet vásárolni 🙂
    http://www.mcphee.com/shop/products/Bacon-Collection.html

A hozzászólások ki vannak kapcsolva

Hasonló bejegyzések