Otthon Magazin 2011 május - LéleksimogatóLéleksimogató
Mindig is a buja növényzetű kertekért dobogott a szívem. Amikor csupán néhány tuja, meg pár tő virág árválkodik a ház körül, az valahogy lehangoló számomra. Ha kert, hát legyen kert!


Otthon Magazin 2011 május - 5 tipp a keleties hangulat megteremtéséhez5 tipp a keleties hangulat megteremtéséhez
Modern és különleges otthont akartak létrehozni. Ezért a házigazdák a minimál bútorokkal megtervezett lakást egzotikus alapanyagokkal, kiegészítőkkel és néhány rendhagyó belsőépítészeti elemmel bolondították meg.


Otthon Magazin 2011 május - Add meg a módját!Add meg a módját!
Az egyik legboldogabb pillanat a nő életében, amikor szíve választottja feleségül kéri. Ezt a nem mindennapi alkalmat illik méltóképpen megünnepelni: válaszd hozzá az idei év trendszínét, a loncvirág árnyalatot – a bátor és eleven rózsaszínt. Ha hófehérrel is társítod, időtlen eleganciát sugárzó, pozitív energiákkal teli környezetet kapsz. Mi más is illene jobban ehhez a jeles naphoz?

Otthon Magazin 2011 május - Minimál és egzotikum egy helyenMinimál és egzotikum egy helyen
Ha egyszer új ház építésébe fogunk, azt csináljuk jól! – ez volt Margó és Attila jelszava, amikor több mint két évvel ezelőtt belevágtak az otthonteremtésbe. Mindenből a legjobbat akarták, így nagy körültekintéssel választották ki a nekik leginkább tetsző épülettervet, de a formabontó megoldásokban gazdag, változatos anyaghasználatú belső terek kialakítását sem bízták a véletlenre.

Forrás: otthon.com

Hasonló bejegyzések