Otthon Magazin - 4 tipp, hogyan harmonizáljuk a régi és az új értékeket4 tipp, hogyan harmonizáljuk a régi és az új értékeket

Nem egyszerű feladat egy régi házat mai igényeinknek megfelelő, korszerű otthonná alakítani, bár erre számtalan új technológia kínálkozik. Még több ötletet, odafigyelést igényel a berendezkedés, ha antik bútorokat, évszázados értékeket szeretnénk praktikus, modern darabokkal összeilleszteni. A fiatal házaspár, Éva és Tamás erre is találtak megoldást.

Otthon Magazin - Szirmok és csillagokSzirmok és csillagok

A januári fagyban jobbára csak jégvirágok nyílnak.
Talán ezért is olyan fontos, hogy a téllel dacolva mégis élővirág díszítse az asztalod.
A fagyöngy opálos bogyói és a zuzmós ágak azt sugallják, hogy zimankós hetek állnak előttünk, a bimbókból feslő szirmok mégis tavaszt ígérnek.

Otthon Magazin - Egy kis hazai thaiEgy kis hazai thai

Amikor útra kelünk és csodás tájakon járunk, mindannyiunkban megszületik a vágy, hogy egy pici szeletét hazahozzuk a felfedezett országoknak. Úgy gondoljuk, amikor majd ránézünk ezekre a tárgyakra, mindig eszünkbe jutnak az ott szerzett élmények. Van, aki hűtőmágnest, képeslapot, vagy valamilyen jellemző apróságot vesz a lakásába. Gabi többször is járt Thaiföldön, és annyira beleszeretett, hogy az egész otthonát ázsiai stílusban rendezte be.

Otthon Magazin - Klimt elhintett csókjaiKlimt elhintett csókjai

Ki ne ismerne Gustav Klimt alkotásai közül legalább egyet? Ha többre is kíváncsiak vagyunk, január 9-ig a bécsi Secession művészegyesületnek, az osztrák művész nevével fémjelzett korai szakasza kiemelkedő alkotásaiból láthatunk kiállítást a Szépművészeti Múzeumban. Aki nem tud betelni az ott látható szecesszióval, az az otthonába is csempészhet néhány ilyen darabot. Megmutatjuk, hogyan.

Forrás: otthon.hu

Hasonló bejegyzések