Nincs annál nehezebb, mint amikor egy férfinak kell ajándékot találnunk. Ha finoman rákérdezünk, hogy mit szeretnének, akkor vagy egy drága autómárkát vagy egy új házat mondanak, semmi könyvjelző, párnahuzat vagy váza. Nem véletlen, hogy egyre több ember teszi fel magának a kérdést, hogy mégis mivel lehet meglepni egy férfit.

A válasz talán az, hogy egy érdekes fehérneművel, de azért érdemes egyedi ötleteket is néznünk, főleg, ha mások is jelen lesznek az ajándékozáskor. Ha általánosságban nézzük, akkor egy biztos tipp van: valami EGYEDI.

Egyedi tárgyak

Ne vásároljunk tucat ajándékot, mert csak a fiók legaljára fog kerülni. A férfiak nem igazán szeretnek dekorálni (tisztelet a kivételnek), és a kézzel fogható tárgyakat hajlamosak elfelejteni. Ha azonban megtaláljuk azt az egyedi szövegeket, amitől megszakadnak a röhögéstől, akkor nyertünk. Az egyedi ajándékok között szerepelnek párnák, bögrék, sörös korsók, kulcstartók, késélezők, öngyújtók és még ezerféle kisebb-nagyobb tárgy. A cmshop.hu kínálatában pedig különleges ajándékokat találhatunk.

Sokszor olyan szerencsések vagyunk, hogy már kész feliratot találunk, ami tökéletesen passzol a kapcsolatunkhoz. Ilyen lehet az, amikor valaki apuka lesz, vagy szereti a focit, ha eljár sörözni, esetleg kicsit kerekebb az átlagnál. A készítők próbálnak a férfiak fejével gondolkodni és létező szituációkat megteremteni, úgyhogy nem kell saját szöveget gyártanunk. Ezeknek a kész termékeknek olyan előnyük is van, hogy olcsóbban beszerezhetőek.

Kreatív megoldások

Amennyiben a kreatív emberek csoportját alkotjuk, akár mi magunk is készíthetünk ajándékot. Nagy sikere szokott lenni az albumoknak és a könyveknek, amit egyre több cég kihasznál. Ma már elég, ha beleírjuk a fontos dátumokat, kiválasztjuk a szereplőket, és az előre elkészített grafika képes mesekönyvet varázsolni a történetünkből. Ezt utána közösen lapozgathatjuk, és akár a gyerekeket is bevonhatjuk.

Ha pedig végképp nem jut eszünkbe semmi, akár választhatunk páros ajándékot. Ezeknek az előnye, hogy mi biztosan használni fogjuk, úgyhogy máris nyert ügyünk van.

Hasonló bejegyzések