A múltkor már bemutattam egy ruhát ami az izmokat mutatja meg, most ennél egy kicsit beljebb merészkedünk. Mi több egy 3D anaglif szemüveggel élethűbb látvány tárul elénk.

Mi sem lehetne jobban 3 dimenziós mint ami valóban a térben létezik. És mi van ha a 3 dimenziós dologra egy 3 dimenziós képet teszünk? Az biztos, hogy érdekes ötlet és a most bemutatott ruha nem csak érdekes de látványos is. 3D szemüveg használatával a ruhán lévő csontváz 3 dimenziósnak tűnik, amelyet még tovább tetéz, hogy élőben az orrunk előtt mozog is 🙂 A szemüveg egyébként jár a James Lillis által tervezett 106$-ért beszerezhető ruhához.

Vannak nők, akik a szélsőséges diéták által szeretnének fogyni, hogy akár az ezen a ruhán is látható karcsúságot elérjék. Pedig egy nő a legjobb és legszexisebb, amikor egészséges, magabiztos és teljesen elégedett önmaga kinézetével.

3D csontváz ruha
3D csontváz ruha
3D csontváz ruha
[ blackmilkclothing.com ]

2 hozzászólás

  1. Márió 2012.02.26. at 21:59

    Sokkal jobb lenne, ha nem a ruha lenne ilyen hanem egy röntgen szemüveget adnának hozzá amivel át lehet látni a ruhán, persze nem a csontvázig, csak a bőrig 😀

  2. Ivett 2012.08.08. at 00:44

    Ezt a ruhát be lehet szerzni valahonnan??Jövőre banketom lesz,és ez nagyon tetszik 🙂

A hozzászólások ki vannak kapcsolva

Hasonló bejegyzések