Ezzel a kontrollerrel megvalósul a Tom Cruise nevével fémjelzett Különvélemény című filmben is látható izgalmas és látványos számítógép irányítás.

Ez az eszköz alkalmas arra, hogy az ujjak, illetve teljes kézfej mozdulatait 0,01 mm pontossággal kövesse. Ezzel jelenleg ez a legpontosabb ilyen jellegű eszköz, maga mögé utasítva a Microsoft Kinect rendszerét is. A felhasználási lehetőségek skálája egészen széles, mivel a pontossága révén nem csak számítógépes játékokhoz alkalmas, de remekül megállja a helyét a számítógéppel segített 3D tervezés során is.

Mérete körülbelül akkora, mint egy csomag rágógumi, és a számítógéphez USB-n keresztül csatlakozik, aminek eredményeképpen létrehoz egy kb 60×60 cm-es virtuális munkaterületet. Ezen a területen belül nyomon követi egyidejűleg a tíz ujjat. Természetesen a fejlesztő cég nem sokat árul el az alkalmazott fekete mágiáról, de azt állítja, hogy a szoftvert szinte minden megfelelő eszközön lehet használni, legyen szó asztali számítógépről, mobiltelefonról vagy hűtőgépről.

A felhasználók testre szabhatják, egyéni gesztusok és érzékenység-beállítások mellett, sőt több eszköz együtt egy nagyobb munkaterületet is adhat. Ezen felül létrehoztak egy SDK-t a fejlesztőknek, hogy segítségével tudjanak készíteni Leap kompatibilis alkalmazásokat és egy app platformon keresztül terjeszthessék azokat másoknak.

A legjobb az egészben? Leap ezt az új generációs kütyüt mindössze 70 dolláros áron adja. Már most felvesznek a honlapjukon előrendelést, a megjelenés azonban az év végére, jövő év elejére várható csak.

Beszéljen inkább a videó:

[ likecool.com ]

Hasonló bejegyzések