Szerelmesek ünnepére

Sokan fejezik ki érzéseiket egy csokor virággal, vagy éppen egy szál vörös rózsával. Talán azért növekszik a Valentin-nap népszerűsége is, mert alkalmat ad erre. De az optimisták azért abban is bízhatnak, hogy gyakrabban kapnak majd virágot, nem csak február 14-én.


.

Ártatlanság kora

Talán már gyerekkorunkban eldől, melyik típushoz tartozunk, ami a tiszta és szűzies dolgokhoz való viszonyulásunkat illeti. Elég csak arra gondolnunk, hogyan viselkedünk a frissen esett hó láttán. Egyikünk tart tőle, inkább gyönyörködik és óvja, nehogy kárt tegyen benne, míg a másikat örömmel tölti el, hogy birtokba veheti, használhatja, ő lehet az első. Egy tiszta fehér enteriőrrel ugyanezeket az érzéseket idézhetjük meg.

Házgyári lakás a tizediken

Nemcsak a pesti háztetők és templomtornyok látványa megkapó a legfelső emeletről, de a Gellért-hegy irányában is fantasztikus panoráma tárul elénk. Ivett és Zsolt a magánéletben és a Minusplus építésziroda tagjaként is közösen alkotnak, otthonuk is együttes munkájuk. Pár éve költöztek ebbe a lakásba, melyet azért vásároltak meg, mert a rendelkezésükre álló pénzből csak egy jóval kisebb, belső udvarit tudtak volna venni.

4 ötlet az összenyitott terek otthonossá tételére

Nemcsak az okozhat fejtörést egy lakás berendezésekor, hogyan nyerhetünk minél több teret a rendelkezésre álló, általában kevésnek érzett négyzetmétereken, hanem akár az ellentéte is. Nem könnyű ugyanis úgy megtervezni egy nagyméretű lakás belső tereit, hogy az ne csak reprezentatív, de otthonos és barátságos is legyen.

Hasonló bejegyzések