Néhány tipp, miről olvashatunk Magyarország legnagyobb példányszámú barkácsmagazinjában: 

Szekrényke a lépcső alatt

A mindig, minden háztartásban kevés rakodóhely bővítésére kézenfekvő a lépcső alatti tér kihasználása. Nem mindegy azonban, hogyan. A cikkünkben bemutatott példa elegáns és funkcionális egyszerre.

Tűzifatároló gyorsan

Elég gyakori a probléma: hová tegyük a tűzifát, hogy ne legyen láb alatt, ne ázzon és ne lepje el a hó, maradjon száraz, ugyanakkor legyen könnyű behordani a kályhához? Dán kollégánk tárolója raktároz és szárít egyszerre.

Ruhásláda a hálóba

Ez a klasszikus vonalvezetésű láda nagyszerűen használható a hálószobában – ruha helyett ágyneműtartó, egyben ablak melletti ülőalkalmatosság vagy akár játéktartó láda is lehet.

Takarékos tetőfelújítás

A régi tetőszerkezet felújítása, lecserélése a családi kasszát leginkább megterhelő beruházások egyike. Előbb-utóbb elengedhetetlenné válik, mert nem hagyhatjuk házunk állagának további romlását, a beázást vagy a szerkezet berogyását.

Őszi ütvefúró vásárlási kalauz

A házi barkácsolók és a hivatásos szakemberek más-más szempontok alapján választanak ütvefúrót, de hogy lássuk, mihez van rá igazán szükség, és kinek milyet érdemes vennie, érdemes elolvasni az októberi számunkban közölteket.

Házak a fákon

Gyerekkorában szinte mindenki szeretett volna magának olyan kuckót, amely a fák ágai között bújik meg. Akinek kertjében lombházak fogadására alkalmas fa is áll, és belekezd a lapunkban bemutatott projektbe, annak végre teljesülhet az álma.

Sziklakerti álom

A sziklakert nagyszerű választás, ha kevés időnk van a kertészkedésre, de azért mutatós kertrészletet szeretnénk. Olyan helyre építsük, ahol már eleve kisebb-nagyobb szintkülönbség van a telken, amit így lehet a legízlésesebben áthidalni.

 

Ötlet Mozaik előfizetés

Forrás (képek és szöveg): otletmozaik.hu

Hasonló bejegyzések